نارنج با نام علمی .Citrus aurantium L از خانواده Rutaceae می باشد.
احتمالا گیاه بیتر اورنج یا درخت نارنج، بومی آسیای جنوب شرق می باشد ولی زمان یا
تاریخ معرفی یا ورود آن به جزیره ریونیون، معلوم نیست. این گیاه در زمین های بلند یا
مرتفع و به ارتفاع از ۰ تا ۱۲۰۰ متر بالاتر از سطح دریا، بسیار متداول یا کاملا رایج است و
موقع میوه دهی آن، بین ماه های اردیبهشت تا مرداد می باشد. میوه گونه های مختلف
درخت بیتر اورنج به طور عجیبی شبیه پرتقال به نظر میرسند، اما آنها تلخ تر و
ترش تر بوده و پوست نازکشان به آسانی کنده می شود. روغن اصلی و مهمی که از
پوست و برگ های نارنج یا بیتر اورنج بدست می آید در صنعت عطر سازی بکار می رود.
گیاه بیتر اورنج یا نارنج، گونه ای بسیار مقاوم و سخت است و به همین دلیل، به عنوان
پایه برای پیوند سایر انواع مرکبات (مثل پرتقال، لیمو ترش، غیره) به کار می رود. میوه های
بیتر اورنج، در تهیه کمپوت یا مربا (مخصوصا مارمالاد مشهور انگلیسی) مصرف می شود.
گل نارنج و روغن نارنج برای به تسکین ناراحتی معده و روده و کاهش قند خون در افراد مبتلا
به دیابت و بهبود گردش خون بسیار مناسب است. همچنین به افراد مبتلا به بیخوابی کمک
میکند که به خواب بهتر برسند و حتی کم خونی را مداوا می کند.همچنین نارنج از کلیه ها
محافظت می کند. برای پوست بسیار مناسب است. در کاهش وزن نقش بسیار مهمی دارد.
از ریزش مو جلوگیری می کند و باعث تقویت مو، درمان بوی بد دهان ،بهبود سرماخوردگی،
دیابت و … کمک می کند.
میزان آبیاری درخت بستگی به سن گیاه وو بافت خاک و دمای محیط دارد.به کم آبی بسیار
حساس است و باعث میشود که میوه کمتری بدهد.
درخت نارنج به نور کامل و مستقیم خورشید احتیاج دارد.بنابراین آن را در محیطی که سایه
دارد نباید کاشت چون سایه باعث بوجود آمدن بیماری میشود.
دمای مناسب برای رشد بهتر نارنج ۱۲ تا ۳۷ درجه سانتی گراد می باشد.این درخت چون
رشد زیادی دارد مقاومتش به سرما بیشتر از سایر مرکبات است.