logo-33logo-33logo-33logo-33
  • مقالات
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • فارسی
  • خانه
  • خدمات
  • محصولات
  • خانه
  • خدمات
  • محصولات

انجیر

منتشر شده توسط خانم تاجیک در اردیبهشت ۸, ۱۴۰۰
دسته بندی ها
  • باغات
برچسب ها
  • برگ درخت انجیر
  • خواص انجیر
  • عکس انجیر
  • کاشت درخت انجیر
انجیر

انجیر

انجیربا نام علمی.Ficus carica L از خانواده Moraceae می باشد.گیاه انجیر ،بومی ایران و

اسیای صغیر است. این گیاه، در سرتاسر مدیترانه تا جزایر قناری به حالت وحشی

می روید.بیولوژی فلورال یا زیست شناسی گل در درخت فیگ (خوراکی)، موضوع بسیار

پیچیده ای است اما خوشبختانه بعضی از واریته های گیاه فیگ ، بدون تلقیح یا گرده

افشانده شدن ، میوه تولید می کنند.گیاه فیگ ، درختی با جاذبه است که  می تواند

تا ارتفاع ۱۰ متر ، رشد نماید و پس از اینکه کاشته شد ، عادت به رشد نسبتا بوته ای

را اختیار می کند یا می پذیرد .برگ های این درخت  ، در سطح رو، به رنگ سبز

تیره و خشن و زبر و بدون مو  و در سطح زیر به رنگ سبز کم رنگ و پوشیده از کرک با

موهای ریز می باشند. دو نوع از این درخت (فیگ) وجود دارد. یکی کاپری که معروف

به انجیر وحشی یا نر و دیگری اهلی (کاشتنی) یا انجیر ماده می باشد.

انجیر

میوه

واریته هائی از فیگه  که بدون نیاز به گرده افشاندن، میوه تولید می کنند نیز ایجاد

شده است. میوه های این درخت خوراکی ، گلابی شکل  یا نیمه کروی بوده و سایز با

اندازه و بزرگی آن ها ، به طور قابل ملاحظه ای ، از یک واریته به واریته دیگر تغییر می کند.

رنگ پوست میوه ها، بسته به نوع رقم و درجه رسیده بودن ، به رنگ سفید مایل به زرد،

سبز ، متمایل به زرشکی یا ارغوانی بودن ، تغییر می کند. در میوه های گیاه فیگ  :

انرژی ۵۴ کیلو کالری – کربو هیدرات ۱۳ میلی گرم – ویتامین C در حدود ۵ میلی گرم در هر

۱۰۰ گرم از گوشت) وجود دارد و قطر میوه در حدود ۴۵ میلی متر است

 

کاشت و داشت

اگر این درخت (فیگ) پرورشی یا کاشته شده باشد آن را با گرفتن تکه هائی روینده یا

رشد آور یا از طریق تکثیر غیر جنسی یا رویشی و معمولا قلمه ها که جزئی از اسکلت و

بدنه واریته ای مولد میوه می باشند زیاد می کنند زیرا آن ها هستند که میوه هایی با

کیفیت بالا ایجاد می کنند با وجود این، یکی از صفات یا خصوصیاتی که مورد توجه بسیار

زیاد اصلاح نژاد کنندگان با زادآوران می باشد این حقیقت است که بعضی واریته ها، بدون

گرده افشانده شدن ،میوه تولید می کنند. این واریته ها، میوه هائی تولید می کنند که آب

دار تر، کم شیرین تر از آن گونه هائی هستند که با انجام گرده افشانی میوه تولید می کنند.

انجیر

مطالب مرتبط

اقدامات و نکات مهم باغداری در زمستان
دی ۲۴, ۱۴۰۱

اقدامات و نکات مهم باغداری در زمستان


اطلاعات بیشتر
گل دهی و تشکیل میوه در درختان میوه و مرکبات به چه صورت است؟؟
دی ۱۵, ۱۴۰۱

گل دهی و تشکیل میوه در درختان میوه و مرکبات به چه صورت است؟؟


اطلاعات بیشتر
نارنگی
اردیبهشت ۱۱, ۱۴۰۰

نارنگی


اطلاعات بیشتر
درخت به
اردیبهشت ۹, ۱۴۰۰

درخت به


اطلاعات بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • محصولات سروکده
    • ابزار آلات
    • اصلاح کننده ی خاک و آب
    • افزایش دهنده سایز و رنگ آور
    • بذر فضای باز
    • بذر گلخانه
    • بسترهای کشت
    • سولفات ها و نیترات ها
    • سیستم آبیاری
    • عناصر ماکرو
    • عناصر میکرو
    • NPK
    • اسیدهای آمینه
    • جلبک های دریایی
    • پودر
    • قیچی باغبانی
    • کود مرغی
    • کودهای NPK
    • کودهای گیاهان آپارتمانی
    • محرک های رشد و ضد تنش
    • نایلون های گلخانه ای
    • قیچی ها
    • کلسیم
    • کود های ترکیبی ارگانیک
    • کودهای ترکیبی
    • گوگرد
    • منیزیم
    • نیتروژن
    • کنه کش ها
    • کوکوپیت
    • مس
    • منگنز
    • مواد بیولوژی
    • نوار آبیاری
    • نیترات ها
  • مقالات
    • آفات و بیماری ها
    • ابزارآلات
    • اصلاح خاک
    • باغات
    • بذرها
    • بیماری ها
    • خاک
    • عناصر
    • کشت ها
    • کشت های فضای باز
    • کشت های گلخانه ای
    • کشت های هیدروپونیک
    • کودها
    • گیاهان آپارتمانی
    • یخ آب

آدرس : استان تهران، منطقه ورامین، شهرستان پیشوا، میدان شهید چمران، بلوار شهید سلیمانی، خدمات کشاورزی سرو

شماره های تماس :

تلفن ثابت : 4110 3672 – 021

کارشناس فروش، بازاریابی و صادرات محصولات کشاورزی: 09194569673 خانم تاجیک

شماره ارتباط در واتساپ : 09194569673

logo-samandehi

مشاوره

Search

تمامی حقوق و مسئولیتهای این سایت به عهده سروکده می باشد .
طراحی سایت و سئو در آژانس بهسون
  • پرسش و پاسخ
  • نقشه سایت
  • قوانین
  • ثبت شکایات
  • مجوزها
  • درباره ما
  • تماس با ما
0فارسی
  • هیچ ترجمه ای برای این صفحه در دسترس نیست