زردآلو بر خلاف آنچه از نام علمی آن فهمیده میشود بومی ارمنستان نمی باشد فقط
بمنزله توفقگاه یا منزل گاه مسافرت گیاه فوق الذکر از چین تا مدیترانه بوده است و زردالو
یا آپری کوت، در چین که بالغ بر ۵۰۰۰ سال در آنجا، معروف وشناخته شده بوده اینک بطو
ر وحشی می روید.کوت یا زرد آلو، درختی کوتاه است و به ندرت به بلندی ۶ تا ۸ متر
می رسد پوست ساقه آن برنگ قهوه ای مایل به قرمز است ودرخت خزان کنند بوده و
برگهای آن بشکل تخم مرغ یا بیضی دندانه دار می باشد. گلهای آپری کوت یا زردآلو، دارای
گلبرگ هائی برنگ سفید یا سفید مایل به صورتی بوده و قبل از برگ ها، ظاهر میشوند.
میوه های آن نیز، به شکل تخم مرغی وکم پیش پهن با یک شیار وخط در مرکز می باشد و
پوست مانند مخمل میوه زرد آلو یا آپری کوت، به رنگ زرد نارنجی بهمراه خال ها ونقاط قرمز
در سمتی که میوه در معرض آفتاب قرار داشته، می باشد و گوشت میوه زردآلو معمولا به
هسته آن نمی چسبد.
گیاه زردالو یا ایری کوت، بومی منچوری در شمال چین است و نام علمی گونه آن بنام
armeniaca اشاره به گستردگی آن از ارمنستان تا مناطق مدیترانه ای دارد(از۱۰۰ سال قبل
از میلاد). زردالو یا آپری کوت توسط Cossigny de palma در سال ۱۷۷۶ از Cape Verde به
موری اس معرفی شد و کمی بعد Subsequently به ریونیون وارد گردید ولی تاریخ دقیق
ورود آن،معلوم نیست.
بهترین واریته های انتخاب شده زردآلو از طریق انجام پیوند(مثل پیوند شکمی با یک جوانه
در حال خواب یا جوانه در حال بیرون زدن ) تکثیر یا اضافه می شوند.
دانسیته یا نسبت تراکم درخت زردآلو در هر هکتار ، بطور متوسط در حدود ۳۸۵ اصله
می باشد البته به نوع پایه بکار رفته نیز بستگی دارد). کار مهم آنست که درخت اپری کوت،
باید تربیت و هرس نیز بشود تا بین رشد اندامهای سبز یا رشد سبزینه ای گیاه و تولید
میوه تعادل و توازن خوبی برقرار شود و عملیات متعادل سازی از سایر تکنیک های مربوط به
محصول crop یا زراعت: مثل تنک کردن و کود دادن و حاصلخیز کردن و باروری و آبیاری و
غیره، جدا نشدنی یا جدا نکردنی است. میزان محصول برداشتی زردآلو برحسب تن در
هکتار،نشان دهنده چگونگی کیفیت میوه ها خواهد بود و برداشت تا مقدار ۲۰ تن در هکتار ،