در فرایند رسش میوه، عارضه ریزش شکوفه یکی از معضلات مهمی است که باغداران را
با چالش مواجه می کند. قصد داریم در این مقاله نسبت به بررسی این عارضه و راه های
پیشگیری از آن بپردازیم.
درختان میوه در صورتی که قادر به تامین نیازهای غذایی خود نباشند و عناصر ماکرو و
ریز مغذی ها به مقدار کافی قرار نگیرد، دچار ریزش شکوفه های تولید شده در ابتدای
فصل بهار می شود.
نیاز درخت درخت به عناصر غذایی بایستی تامین گردد تا کمترین میزان ریزش شکوفه را
شاهد باشیم از جمله عناصری که نبود یا کمبود آنها ریزش گل را تسریع می کنند
عبارت اند از: روی، بور، پتاسیم
دوره گلدهی از مصرف کودهای ازت دار به ویژه اوره خودداری کنید و به جای آن از
کودهایی که دارای عناصر روی، بور و پتاسیم می باشد استفاده کنید. به منظور
تامین آمینو اسید موردنیاز شکوفه ها از ترکیب عصاره جلبک دریایی به صورت
محلول پاشی استفاده کنید.
جهت افزایش میزان و کوتاهی بازه زمانی گلدهی، رعایت موارد زیر حائز اهمیت است:
از مقاله بستر های کشت هیدروپونیک دیدن فرمایید.