برگ انجیری Monstera deliciosa از خانواده گل شیپوریان و بومی مکزیک است که ریشه های
هوایی دارد و با تکیه دادن به اطراف رشد می کند. این گیاه برگ های پهن با بریدگی های
بزرگ دارد که بسیار زیبا و خاص هستند.برگ ها اول صاف هستند و بعد از رشد بریده بریده
میشوند.گیاهی همیشه سبز و بالا رونده است. برگ انجیری مقاوم ترین گیاه است.این گیاه
به آب و هوای گرم و مرطوب احتیاج دارد و هرگونه تغییر درجه حرارت را میتواند تحمل کند. برگ
انجیری به کم آبی و کم نوری و سرما و خاک نامرغوب حساس است و آسیب می بیند. این
گیاه ۵۰ گونه مختلف دارد.برگ های این گیاه سمی نمی باشد اما میوه های نرسیده آن دارای
اسید oxalic است که خوردن آن باعث تاول تورم و گرفتگی صدا می شود.میوه رسیده این
گیاه قابل خوردن می باشد.از طریق قلمه ساقه می توانید این گیاه را تکثیر کنید.
این گیاه باید دور از نور مستقیم باشد.گیاه را در سایه قرار دهید یا آن ها را زیر درختان بلند
بگذارید.نور مستقیم باعث می شود برگ های گیاه بسوزد و همچنین اگر نور کم برسد به
گیاه برگ هاش بی رنگ می شود و بریدگی های روی آن از بین میرود.
برگ انجیری را نباید بیش از حد آب بدهید.باید مطئن شوید هنگام آبیاری کردن خاک گیاه
خشک باشد.با تکه چوبی کمی از خاک را زیر و رو کنید تا مشخص شود تا عمق ۲ سانتی
متری خشک باشد.در فصل تابستان دفعات آبیاری را بیشتر کنید.
برگ انجیری را از دمای زیر ۱۳ درجه نگه ندارید.این گیاه به شدت به سرما حساس می باشد.
اگر در تابستان درجه حرارت دما بالای ۳۰ درجه بود حتما گیاه را در هفته ۲ بار غبار پاشی کنید.
خاک برگ یا خاک جنگلی برای این گیاه مناسب است.خاک هایی که فاقد مواد آلی و ویتامین
باشد باعث میشود برگ های گیاه کوچک شوند و بریدگی های روی برگ از بین برود.