بدر فلفل چیلیF1

بذر فلفل چیلی F1 چیست و چگونه تهیه می شود؟؟

فلفل چیلی میوه گیاهی از رده فلفل کپسیکوم است که عضوی از راسته بادنجانیان می باشد.

علت تندی فلفل چیلی ماده‌ای به نام کپسایسین است که برای پوست و مخاط دهان

محرک بوده و در تسکین برخی از دردها به کار می رود.

قدمت کشت محصولات کشاورزی به طول زندگی بشر در عرصه زمین برمی گردد اما

امروز گیاهان و محصولات کشاورزی تحت تاثیر تکنولوژی و فناوری‌قرار گرفته اند و

تحولات بزرگی را پشت سر گذاشتند. در همین راستا برخی محصولات جدید و اصلاح شده

به بازار ارائه شدند که با توجه به ویژگی های خاص و حذف بسیاری از نقاط ضعف ها،

فرایند کشاورزی از حالت ریسک پذیری به حالت امنیت تغییر وضعیت داده است.

تولید بذر هیبرید یکی از گام های موثر در زمینه اصلاح بذر است که مزایای متعددی را

به ارمغان می آورد.

بدر فلفل چیلیF1

ویژگی های بذر‌های هیبرید

بذر فلفل چیلی هیبرید توسط انسان از طریق گرده افشانی مصنوعی تولید می شود.

تولید بذر هیبریدی در کشاورزی مدرن رایج است. تمام نسل های هیبریدی که کشت می شوند،

گیاهان مشابهی تولید می کنند در حالی که نسل های بعدی از آن هیبریدها

ویژگی های مطلوب نسل اول را ندارد. بذرهای هیبرید برای بهبود خصوصیات گیاهان

از جمله عملکرد بهتر یکنواختی و سبز شدن بیشتر بهبود رنگ محصول و

مقاومت در برابر بیماری ها انتخاب می شوند.

 

نحوه تولید بذر دو رگه هیبرید

بذر دورگه هیبریدی به شیوه مستقیم از الحاق دو والد که از نظر ژنتیک با هم فرق دارند

به دست می آید. این نوع از بذر ها در نهایت به حالتی تبدیل می شوند که ویژگی ها و

ستد های هر دو والد را به خود اختصاص داده است. البته باید به این موضوع توجه داشت که

در این فرآیند پدیده ها تحت عنوان نیروی هیبریدی رخ می دهد که به وسیله آن بذر به

دست آمده در مقایسه با والد های خود دارای برتری کامل می باشد.

بذر دورگه هیبرید با توجه به برتری فوق العاده بالا و ویژگی های خاصی که دارد باعث تولید

انواع گیاهان می ‌شود که در برابر انواع آفت ها و ظهور انواع بیماری ها از دوام فوق العاده

بالایی برخوردار بوده و مهم تر از همه میوه های حاصل از این بدزها بزرگتر و با کیفیت تراند.

بدر فلفل چیلیF1

تفاوت بذر هیبرید و تراریخته

بذر های هیبرید با بذر های تراریخته کاملا تفاوت دارند. در بذر تراریخته (GMO) ژنتیک و

ساختار اصلی گیاه در آزمایشگاه دستخوش تغییر می کنند که عوارض متعددی برای انسان و

محیط زیست دارد. اما در فرایند تهیه بذر های هیبریدی خواص ارزشمند هر دو گیاه والد

جمع آوری می شود و همسو با کشاورزی ارگانیک می باشد.

کشور های موفق

به طور میانگین ۹۸٪ بذرهای F1 وارداتی هستند و فناوری های مربوطه جهت بومی سازی

این محصول در دسترس نیست. در این بین کشورهای متعددی در حوزه بذرهای هیبریدی

فعالیت دارند که در جهت تزریق محصولات خود، به بازارهای هدف تلاش می کنند.

کشور هلند به واسطه فناوری بروز و کشاورزی نوینی که بنیان نهاده است یکی از بهترین ها

در این زمینه می باشد.

شرکت خوش نام Molen zaden با سابقه درخشان در زمینه تهیه انواع بذر و محصولات

کشاورزی یک انتخاب مطمئن برای کشت ارگانیک، پر بازده و به صرفه می باشد.

 

کشت فلفل چیلی

فلفل چیلی در شرایط خاکی مختلفی رشد می کند اما بهترین خاک برای کشت این محصول،

خاک هایی هستند که آب باران را برای مدت طولانی در خود ذخیره نگه می دارند.

فلفل قلمی در شرایط گرمسیری و نیمه گرمسیری رشد مطلوبی دارد و

دمای ۲۰ تا ۲۵ درجه سانتی گراد برای این محصول ایده آل است.

آبیاری گیاه باید زمانی صورت پذیرد که گیاه به آب نیاز دارد درواقع افراط در آبیاری،

منجر به نازک و باریک شدن فلفل و همچنین ریزش گل ها می شود.

 

از مقاله بذر کدو هیبرید F1  دیدن فرمائید.